HANA LAB

Raspberry Pi
Hi-Fi Kit

Raspberry Pi kao audio server?

Da, svakako! Unatoč minijaturnim dimenzijama, uz dodatak posebnog I2S DAC-a, RasPi taj zadatak obavlja vrhunski. Zvuk ugrađenog 24/192 DAC-a (Wolfson) usporediv je s eksternim DAC-ovima koji su nekoliko puta skuplji. Podržava analogni (RCA) i S/PDIF audio izlaz.

Naši serveri se uvijek izrađuju prema željama naručitelja, pa vrstu kućišta i konfiguracije uvijek možete prilagoditi vlastitim potrebama: bez LCD-a, ili s LCD-om i "običnim" daljinskim upravljačem (koji se može koristiti dodatno uz postojeći "normalni" način upravljanja putem mobitela ili tableta). Kućište se može izraditi prema narudžbi (četvrtasto, okruglo, ili s dodatnim prostorom za smještaj ugrađenog diska i druge prilagodbe).

Uz RasPi audio server obično dolazi i 24/1921 DAC visoke kvalitete, a uz server se može naručiti i neko od naših pojačala klase D. Cijene u maloprodaji se kreću od 3.000 kn (plus PDV) za osnovni server (bez DACa, kao obični mrežni player, npr. u Squeezebox sustavu, u četvrtastom aluminijskom kućištu s prednjom pločom od drveta). Cijene servera u okruglim kućištima na donjim slikama kreću se od 3.600 kn plus PDV, ovisno o odabranim komponentama.

Komplet server + pojačalo

Raspbery Pi mini nečujni server s ugrađenim 24/192 DAC-om, plus TPA3116D2 hi-fi pojačalo, koje nudimo kao potpuno hi-fi rješenje visoke kvalitete. Zvuk visoke kvalitete u malom pakiranju - samo dodajte zvučnike!

S LCD-om i daljinskim upravljačem

Može se odabrati i server s ugrađenim LCD-om i prikazom pjesama koje sviraju i drugih informacija, te dodatnim infracrvenim ("običnim") daljinskim upravljačem.

Drugi mogući dodaci

Možete odabrati i niz drugih dodatnih opcija - na slici je prikazano dodatno kućište za vanjski disk veličine 2.5" (na dnu).

Moguće konfiguracije i drugačija kućišta

Jedan od ranih prototipova s velikim 20x4 LCD zaslonom u relativno primitivnom kućištu u svrhu testiranja, te nekoliko starijih prototipova pojačala.

Pokretačka "snaga"

Ako vam ne treba LCD, kućište audio servera može biti iznimno malo i kompaktno. Na slici je "srce" našeg sustava - Raspberry Pi mini nečujno računalo s posebnim DAC-om visoke kvalitete zvuka (24/192).

Savršeni suputnici

Naša pojačala ručne izrade su savršeni suputnici za mali RasPi audio server. Dostupne su različite varijante stereo pojačala(2x50W, 2x100W). Može se naručiti i varijanta u kojoj su i server i pojačalo u istom kućištu.